Quin Temps Farà al Nostre Poble?

7 d’oct. 2010

CEA Team-------> Activitats Esportives dels Socis

Alguns socis del Centre Excursionista d'Alella fem activitats esportives els caps de setmana. Aquí les resumim totes. Si teniu ganes d'acompanyar-nos ja sabeu...

Per començar tenim en Ramon, el nostre tresorer, que farà XVII Edició de la Marxassa, emmarcada dins la Copa Catalana de Caminades de Resistència, el pròxim dissabte dia 16 d'Octubre, 63'3 kms. entre Sant Martí del Montseny i Mataró. Podeu trobar tota la informació a http://agrupe.blogspot.com/ .

Tenim també en Jose Manuel Caballero que després de tres mesos aturat per una triple fractura als dits del peu, farà la Caminada Internacional de Barcelona, dos dies, 30 kms. per Collserola el proxim Dissabte 16 d'Octubre i 30 kms. Diumenge 17 d'Octubre entre el Coll de Parpers(La Roca del Valles) fins a Barcelona. Tota la informació d'aquesta caminada a http://www.euro-senders.com/internacional/propera.htm . Despres, el pròxim Diumenge 24 d'Octubre farà també la Ripollet-Tibidabo-Ripollet 29'5 kms. La informació d'aquesta caminada la podeu trobar a http://centreexcursionistaripollet.com .

Seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada