Quin Temps Farà al Nostre Poble?

21 de març 2011

Darreres noticies CEA

Tenim varies noticies que potser son del vostre interes...

Comentar-vos les nostres darreres participacions a curses, trails... Primer de tot, el nostre soci, Lluis Salart va completar amb exit la transgrancanaria, una ultratrail que es fa a Canaries de 123 kms. i 8500 metres de desnivell acumulat. Va finalitzar a la posició 113 amb un temps de 24 hores 25 minuts i 55 segons malgrat estar lesionat al genoll. Molt be Lluis!!! Si voleu veure informació d'aquesta cursa clickeu aqui.

Tres socis mes del nostre centre van participar també a la XII Marxa dels Castells de la Segarra(puntuable per la XIV Copa Catalana de Caminades de Resistència), l'Anna Grau que va fer un temps de 8 hores 2 minuts i 10 segons, l'Oscar Marti, 8 hores 2 minuts i 16 segons i en Ramon Vila que va fer 8 hores i 45 minuts. Enhorabona a tots 3!!!
Per la segona prova de la Copa(8ª Marxa La Selva del Camp-Muntanyes de Prades) tenim inscrit a Oscar Marti. Molta sort Oscar!

Recordar també que hi han diverses proves de la Copa Catalana de Caminades de Resistència que ja tenen obertes les inscripcions: